Bli trygg på stemmen din, og syng med frihet og glede!

Føler du at du kunne hatt tryggere og klarere stemme, og at pusten kunne vært bedre? Mangler du kontroll på stemmen når du synger?

Eller elsker du rett og slett bare å synge?

Har du en drøm om å tørre å stå frem og synge med flott og klar stemme? Trygghet styrker selvtilliten din.

JA! Det er klart du kan synge!! Lær sangteknikk basert på din egen stemme, og lær å bygge ditt "instrument"!
Dette er SANGKURSET:


​Dine resultater ved å ta sangkurset:

 • Kjennskap til hvordan stemmen din fungerer, og hvilke muskulatur du må bruke og styrke for å få en trygg stemme
 • Stemmen din vil bli klarere og sterkere og du vil få redskaper som hjelper deg både på høye og dype toner!
 • Pusteøvelsene vil også åpne opp kroppen din - og du kan bruke dem når du føler deg stresset, eller når du trenger en "pust i bakken"
 • Du vil få større glede av å synge, og målet er at du skal bli en tryggere og gladere sanger!
 • Lære gode metoder for både teknisk og musikalsk sangøving. Tips til hvordan du kan øve på spesifikke sanger.
 • SYNGE MED FRIHET OG GLEDE!


​Dette får du på sangkurset:

 • Tilgang til 6 MODULER med tekniske sangøvelser, forklart og vist i video. Vi konsentrerer oss om en ting hver uke: tunge, kjeve, gane, pust og samler opp det vi har lært til slutt
 • Til hver film hører det en lydfil du kan laste ned og øve til, hvor du enn er - på badet, i bilen eller på fjelltur!
 • I tillegg får du PDF fil til hver modul, med bilder og forklaringer av det vi har gått gjennom
 • Tilgang til sangforumet på FACEBOOK og på SANGKURSETS side, der det vil bli lagt ut ny sangøvelser og annet interessant sangmateriale med jevne mellomrom! Det som legges ut her kan du se/lese når det passer best for deg!
 • Live sangoppvarming du kan ta når det passer deg!


Nedtellingen er igang, kurset selges kun i en kort periode!

Sangkurset har en totalverdi på 9000 kroner og din pris er 3990.-


Kurset selges kun i korte perioder, fordi jeg liker å følge opp alle som blir med på kurset. Blir vi for mange i hver runde blir det vanskelig å holde styr på alle! 

 Jeg er opptatt av at dere skal få gjort øvelsene, og god oppfølging er derfor essensielt! Jeg har en egen facebookside for dere som tar kurset, og her kan dere både få tips og spørre når dere står fast - eller bare lurer på noe! I tillegg til modulene får du hver uke være med på live session om sang og sangteknikken vi jobber med i kurset, og det vil med jevne mellomrom bli lagt ut nye filmer og øvelser i "sangerforum" på sangkurset. Dere kan i tillegg ALLTID spør om det dere lurer på, enten i facbookgruppa vår eller på mail!

​ Jeg kan lære deg hvordan DU kan bli en bedre sanger! Bli trygg på stemmen din, og synge med frihet og glede!

Tenk så deilig det hadde vært å kunne ha så god kontroll at du kan holde toner og fraser så lenge du vil - og komme opp på de høyeste tonene uten stress! Med litt konkret trening og litt kunnskap om hvordan stemmen fungerer kan du lære deg det!​ Jeg har utviklet et norsk onlinekurs i sangteknikk som kan hjelpe deg!!

Alle kan lære å synge, og alle kan lære å bli bedre!! Sang er supergøy, og det er utrolig sunt for oss å synge, det er godt for både kropp og sjel!​

Sanger og sangpedagog Liv Stoveland
 Hege Cesilie Mobakk 

 Åsnes i Solør 

quote-left

Jeg kjøpte kurset i 2014 og det var en travel periode der mye skjedde. Det var derfor helt ypperlig for meg at jeg kunne se på videoene da det passet meg. Jeg fikk mulighet til å bruke lang tid, selvom dette nødvendigvis ikke er å anbefale, men jeg fikk fulgt kurset i eget tempo og etter eget ferdighetsnivå. Jeg har aldri lært å synge til tross for at jeg har sunget i mange, mange år. Jeg fikk flere aha-opplevelser, og det var utrolig nyttig å få vite og forklart «teorien» bak det jeg holder på med, og det som skjer i kroppen og med «sangredskapet». 


Liv har dessuten en fabelaktig formidlingsevne, og hun forklarer på en måte som gjør det lettforståelig uten for mye hokuspokus. Jeg setter også stor pris på å kunne stille spørsmål direkte til Liv, samt muligheten til å kjøpe privattimer på nett. Helt suverent. Dette er et kurs som passer for alle uansett ferdighetsnivå, uavhengig av hvor skolert man er fra før. Liv er utrolig dyktig til å tilpasse den enkeltes nivå. Takk, Liv. Dette er jeg veldig glad for at jeg snublet over!


 


Kristin Maria Brændeland 

 Grimstad 

quote-left

Det har vært skikkelig inspirerende å ta sangkurset til Liv. Jeg fikk noen skikkelig fine øvelser for å varme opp stemmen og øvelser for å gjøre den tryggere. Jeg har alltid lurt på om jeg egentlig synger riktig og fikk bekreftet at jeg gjorde noe riktig. Men jeg lærte også teknikker som gjorde at jeg forstod at det var mulig å synge på mange forskjellige måter. Det var spennende. Aller, aller best likte jeg å ta min personlige sangtime med Liv. Det var interessant å oppleve hvordan hun ved noen enkle tips forklarte meg hva jeg skulle gjøre for å ha mer kontroll på stemmen.


Å ta kurset er absolutt vel anvendte penger hvis du er sangglad, men litt usikker på hvordan det står til med stemmen. Min stemme ble tryggere, sterkere og gladere!Annfrid Trætli Storvik

Skogn i Levanger

quote-left

Hei. Takk for øvelsene! Det jeg synes har vært nyttig er:Påminnelse om det som er lurt å huske på (avslappet kjeve, pust/støtte, klang…)

Ble også mer klar over at det ikke er så komplisert å øve, det er lett å tenke at jeg ikke kan dette… Men med prinsippene vi har gått igjennom på kurset, så kan vi jo egentlig øve hva som helst. Synes likevel det er godt med “ei hand å holde i” for å føle trygghet.


…og hvis jeg husker alle elementene, så kommer jeg høyere opp enn jeg tror at jeg gjør. Som “alt”, så mister jeg litt troen på at jeg kommer opp. Men det går altså med riktig fokus.


Jeg vil gjerne hjelpe deg og lede deg gjennom en prosess som gjør stemmen din bedre! Det er ofte ikke så mye som skal til, men med rett veiledning kommer du til å klare det! Det du ikke har turt å gjøre før; synge alene i et selskap, være solist med koret – eller rett og slett begynne i koret!

Jeg heter Liv Stoveland, driver firmaet ”SANGHJELPEN” og har vært utøvende sanger og sangpedagog i over 20 år! Jeg har klassisk sangutdanning med diplom fra musikkhøgskolen i Oslo, og jeg har hjulpet ca 60 sangelever gjennom sangeksamen på musikklinja på videregående.

Jeg har sunget mye selv, både klassisk og jazz, og har gitt ut to soloplater. Jeg har følt på kroppen hvor viktig det er å kunne litt om sangteknikk og hvor viktig det er å kunne stole på at stemmen holder – og ikke minst hva jeg selv kan gjøre for at den skal gjøre akkurat det!

Jeg jobber med en teknikk som kan brukes innen alle sjangere og på alle nivåer, inspirert av ESTILL VOICE TEACHING​

100% pengene tilbake garanti!


Om du ikke skulle være fornøyd med kurset får du alle pengene tilbake! Du har 3 uker til å teste kurset, men du er helt nødt til å jobbe og følge øvelsene! Det er det gamle ordtaket "øvelse gjør mester" som gjelder i sang også. Sang er det vi kaller et modningsfag, så man må jobbe jevnt for å se resultater.

COPYRIGHT © 2018 • SANGKURSET LIV STOVELAND